Ledenlogin

Standaard Boekhandel winnaar Beste Winkelketen van België

Beeld: 

Op 24 november werd  “Beste Winkelketen van België”, over alle categorieën heen bekendgemaakt. Standaard Boekhandel is ontzettend trots met deze erkenning nadat de keten eerder dit jaar al de beide trofeeën had gewonnen in de categorie ‘Leeswaren’ (‘Beste Winkelketen’ én ‘Beste Webwinkel’).

Tussen 2 oktober en 15 november hebben ruim 187.000 consumenten meer dan 70 retailers beoordeeld in 25 verschillende categorieën. De verkiezingen, een initiatief van Q&A in samenwerking met Qrf City Retail, werden dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

Na de eerste stemronde won Standaard Boekhandel al de beide trofeeën in de categorie ‘Leeswaren’. Ook in de eindspurt - de competitie tussen alle categoriewinnaars over alle sectoren heen – slaagde de keten erin om de hoogste score van alle retailers te halen.

Geert Schotte, CEO van Standaard Boekhandel kijkt met veel dankbaarheid terug op het afgelopen jaar: “We zijn als retailer ontzettend trots om voor de allereerste keer ook de trofee van de hoofdwinnaar Beste Winkelketen van België 2017 – 2018 op ons palmares te mogen zetten. Onze klanten bezorgen ons hiermee een enorme erkenning voor alle inspanningen die onze medewerkers leveren!”.

Geert Schotte besluit: “Deze prijs is vanzelfsprekend geen eindpunt, maar net het beginpunt om het morgen nóg beter te doen. Hiermee willen we aan onze klanten bewijzen dat we die titel helemaal waard zijn. We blijven verder investeren in onze basiswaarden: een hoge service en persoonlijk contact en advies. Ons uitgebreide winkelnetwerk in combinatie met onze webwinkel biedt ons de mogelijkheid de klant te bedienen waar en wanneer hij dat wenst.”

Naar het volledige persbericht

Bron: Standaard Boekhandel